Jag bloggar som en kratta ;s

hellu! How r you? im good! Sry för dåig updatering. Har inte bloggat på 24 timmar och en halv timme :( Skulle bloggat tidigare, men min data fuckade upp sig så det gick inte ;/ Men aja, har pappas data nu :) (y'

                                                     Kort om min dag :
Gick till skolan idag och hade det trök som vanligt typ. Gjorde inget speciellt där. Men efter skolan gick jag till dagis och vänta på mamma. Jag,Filippa och mamma skulle till en sommarfest i sportstugan (det var något dagis sak) Jag träffade min kompis Thea där ovh vi vär. Efter det pkte vi hem till henne och körde singstar var kul, och jag van hela tiden xD Haha ;*

Ska kolla på film nu men see you later aligater!

(har ingen bild, bloggar på pappas daaaaata)

Ska ut och gå nu men hörs senare, lovar <3


Hemma nu, berättar mer sen ;)


all i want is you



She He aint you

Skrillex






Im standing still

Jag står på samma plast nu som för nån månad sen



färgat håret - resultatet






Blev ingen bra bild, dåligt ljus nu, men ni kan få bättre bild imorrn ;) Jag har fägat det nästan svart, super mörbrunt ;)

Jag var så kär i dig

Jag var så kär i dig
skulle göra allt för dig
skulle kunna dö för dig
men du är inte värd mig
du fick mig och bli sårad
men helt seriöst du är inte värd mina tårar!




Vänner

Vänner. Har vi alla. Alla har nån vän. Det tragiska är att ALLA inte har en SAN vän. Och det tycker jag är skit tråkigt. Att ens höra att det finns nån som inte har en ända san vän. Asså det går inte knappt tänka så. " Jo ofc måste alla ha iaf minst EN san vän" tänker väl vissa av er. Men det finns faktiskt dom som INTE ens har EN san vän.

Jag älskar mina vänner/bästa vänner mest i hela världen. Kan inte leva utan en vän elr en bästavän. Går inte! Kommer aldrig göra det! Kan inte peka ut vilka som är mina bästa vänner och vilka som är mina vänner. Kommer inte heller göra det. Speciellt inte på internet!

jag tror inte EN ända människa kan hålla EN hemlighet. Asså, om en person säger en hemlighet till en annan, då säger väl hon den till hon hon litar på och hon säger till den personen hon litar på. Kan ofc vara killar också. Asså usch fy och blää på er som håller på så och pratar skit om andra bakom ryggen på en!

Jag LOVAR alla tror att skitsnack aldrig kommer fram. Tvärtom helt enkelt. Det kommer ALLTID fram. Hur man än vrider och vänder kommer det alltid fram. Tycker själv det bara är synd för personen man pratar OM. Asså seriöst hur lågt äre inte att prata skit om nån. Visst alla har SAGT någonting om någon. Men om man söger t.e.x "såg du hennes skor, dom var inte dirket så fina, inte fula heller bara inte min smak" Det tar VERKLIGEN inte jag som skit snack. Skit snack tar jag typ som "Asså den bchen är helt dum u huvvet, asså hur fan kan man ens säga så till nån då har man problem". DET är skit snack. Alla tar ju skitsnack på olicka sätt. Så egentligen äre bäst att inte ens prata om nån.

När jag kom till Odenskolan, var det en tjej som sa till mig att killar går inte att lita på. Visst, det beror på vilka slags killar, man vet inte vilka man kan lite på och inte. Det finns några killar (tjejer) som har "svikit" mig och sagt hemligheter jag har sagt till dom. Asså den känslan är den värsta som finns. Finns typ ingen värre.

Och sen bitchblickar. Vet inte hur nir blir när ni ser nån tjej/kille bitchblickar er. Men jag blir asså grymt arg. Men asså tänk er själva den dära perfekta i klassen bitchblickar er när ni har ROLIGT, asså gör någonting ROLIGT i livet, så får du en bitchblick (i skolan) Jag vill själv gå fram till personen och klappa till den och säga "sluta bitchblicka mig och gör någonting roligt med ditt liv"!! Haha men det är bara som jag är. Ofc skulle jag inte göra det, men skulle vilja. Ena värsta känslan är också när man får en bitch blick av sin bästa vän. Elr av nån äldre i skolan. Kanske för kläderna elr nåt. Omg det känslan säger jag bara. Pinsamt säger jag bara.





Heres comes a FIGHTER   

Tjockamockapapa

Har suttit nu och har gjort ett lånt inlägg om vänner som kommer upp imorrn (y' Var ju på tiden att det kommer ett lånt inlägg om en sak. Ska kanske göra lite mer imorrn ifall jag hinner göra på morgonen, om jag vill säga ;)

Sitter och lyssnar nu på En dröm - Aleks. As bra och känslig låt! Måste alltid har musik när jag bloggar, så jag lan tänka medans jag skriver om massa saker. Sen väljer jag ut dom sakerna jag vill sak komma ut på bloggen, och som hela världen kan läsa om dom nu vill det. Så japp.

Imorrn blire lång dag i skolan ;/ Men ändå ganska roligt! AMMMAGGGADD kom ju på nu att vi ska visa upp en teatern på skolna på osndag. Eva och Adam då, fett pinsamt jag ska va Jonte xd Men aja jag klagar inte (längre) Men ni, vi hörs mer imorrn och hoppas på en till bra dag ;)




Tider man ALDRIG glömmer!

I'am not prefekt as you see, im just born to be me


Outfit





Min outfit till Ica ;)

*usa tröja
*Byxor jag hitta iddag i garderoben när jag städa (y'

4 things...

* Jag älsar och äta yogi på morgonen
* Jag är jätte rädd för spöken och sånr,även fast jag vet att det inte finns.
* Jag har musik på vart jag än är, i hörlurar elr dirket från mobilen
* Jag har redan sjukt många myggbett ;/


godmorgnings

Är ni vakna än? ;) Nu sitter jag nere vid datan och äter frukost. Haha as goot jue xd Är så dålig på att blogga nu så det är inte sant. Men försöker kommer på nånting snart.

Min dag idag vet jag int ehur den sen ut, vet ingeting just nu. Nej men ska typ inte göra nåt speciellt. Ska fixa stallet. Ahh det är det ändå vettiga, och blogga såklart ;)

AMMMAGGADDDD snart sommarlov!! Så efterlängtat! Ska va med kompisar en hel del, och sen pricken, honom vet jag inte vad jag ska säga nu. Men får se hur han är då... 9 skoldagar kvar,sen sommar lov. Tror jah dööör!

image description

Det är inlägget blev ju inte direkt kopplat till nånting. Men vem säger att det måste det? Det får bli som det blir. Have a good day, det ska iaf jag ha ;*

Har inte hunnit blogga ;o

Har inte hunnit blogg nå mer, för har vart med lukas. Vi kolla på instängd 2 (vi kollade på 1 i fredags) sen kolla vi på när lammen tystnar. Elr ja vi var typ trötta så vi sov xP Men sen "vakna" vi och gick till en lekpark. Sen va vi där och prata och chilla. Fast skulle hem sen :(

Men imorrn taggar jag för en grym dag, får ju träffa kompisarna igen (y' Och det taggar jag för :D Nu taggar jag för film och lite sömn. Ses imorrn godnatt babes ;*


Haha.. Absolut inte sant jag är snell flicka! :D


I just came to say hello


60+

Tjo på er! Vill bara säga tack till Saga Lindgren för hon gjorde en shout out till mig på instagram! Fick över 60 nya followers. Och jag heter emmaenglund1337 på instagram. Det är bara följa, ofc är gratis också! :D

Idag ska jag va med Lukas igen, och vi ska typ bara chilla elr nåt. Han ska på match snart och jag kanske ska hänge med. Får se ;) Isåfall mobilbloggar jag (y' Sen ska jag fixa hästen och stallet och massa sånt (y' Roligtroligt mkt roligt ;) Har inte mkt att skriva, kommer update under dan. Ifall nån undra asså! ;)

image description

Tubtop

Denna tubtoppen köpte jag igår. Och en bh också men det får ni bild på senare :)


Outfit


Rolig sak :D

Japp... Idag har jag vart i örebro. Har vart as kul! :D Sandra och jag gjorde en sak som jag ska berätta... Fast det blir om några veckor/dagar :) Hoppas dagar! Min syrra har börjat med sin blogg nu igen. Så kolla in den ;)
----> http://sandraenglunds.blogg.se <----- Awsome blogg! ;)

Snart ska jag dra in till oden och träffa bästa killarna. Lukas och Albin ofc! ;) Ska bli skit nice det. Tror jag ska va hemma till typ e s c. Outfit kommer senare. Det beror på om min blogg.se app funkar ;) Men hoppas dä! Ska fixa mig det sista nu innan jag åker så hörs vi!



See you <3


Vart i stan, men nu påväg hem


Kvällen... I was in the heaven

Omg... Denna kvällen har vet den bästa på LÄNGE! Har faktiskt aldrig haft en som rolig kväll!

Lukas kom ju och först hoppade vi stutts matta :D fast vi fixade lite med hästarna först ;) sen tjocka vi oss med pizza, aftttter åkte vi brum-brum (fyrhjuling) och det var as kul. Sen gick vi in och kolla på instängd. Haha vi var inte bara lite rädda xD men sen åkte han hem :( haha det var tråkigt xd

Ska faktiskt lägga mig nu. Somna typ när vi kolla på film.. Helt random ligger jag dör och sover typ så ska till min underbara kudde ;* godnatt, elr ja hörs imorrn ;) hejdå <3


Sista gången jag såg dig vid liv va idag <3

Nån skillnad? :'(


Ska slänga mig i väggen!



       ...!Fan ibland hatar jag blogg.se hade skrivit tidinst men hade det kommit upp? Hade det fn heller -.- Blir SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ trött på det! Men aja idag äre fredag så inga sura miner.

Snart kommer Lukas så vi ska va lite. Kommer kanske lite update och nån bild. Blogg.se appen funkar typ inte för mig -.- Ibland bara men hoppas det funkar nu då (y' Höres senare puss tjaou <3


Godmorgon SVERJE

Hellu! Har vaknat nu, elr ja för 1 timme sen. Sitter nu och ska göra en film för bilderna vi tog igår. Hoppas jag hinner bara! Annars, vet jag inte xd Men tror jag hinner. Har en halvtimme kvar.

Hur mår ni idag? Jag mår bra :) Ska ju bada sen efter skolan hos samuel, funny! Med linnea och oscar, elr det var kanske att linnea föjlde med. Men hoppas däää! See you later så ska jag fixa klart videon :) Hejdå <3


Inge namn!

Har inte bloggat idag becouse ena av våra kycklingar har dött. Han var sjuk och åt inte... Därför valde jag och inte blogga idag, för ville få annat och tänka på, och va solicial och gjorde därför saker. Men ibland måste man lägga bloggen åt sidan och fokusera på det viktiga = livet!

Vart och klippte mig idag. Haha blev väl fint xD Nej men tyckte faktiskt om det lite :) Hara bara inte vänt mig än och så. Men hoppas jag snart kommer göra det (y' Tog bilder idag med sandra som kanske några kommer upp imorrn. Ska upp tidigt och fixa tidinst för ska t samuel och bada efter skolan (Y) Me like, byeee <3image description


Roll up



Äger ut ALLT och ALLA!

Random..

Igår var en grym dag alltså! Fett kul vi hade! Tog lite bilder också, men dom fick inte visas ;) Så ni får tyvärr klara er utan bilder från igår... Men tror inte direkt ni dör av det (?) Aja, men lukas och jag hoppade,gungade körde motorcykel. kolla lite på film, åt, gick ut och gå med hästen, skrattade och hade sjukt kul. Haha måste göras om!

Idag då.. Hmm händer idag? Sandra och mamma ska iväg som vanligt (eftersom det är onsdag) och jag ska va hemma. Ut och gå med hästen,fixa hästen, kolla till kyckligarna och ja... Finns iförsig massa att göra. Finns också massa att skriva om, bah att när jag väl sitter framför datan har jag typ glömmt vad jag ska skriva... Så ja, därför blir typ alla inläggen så dåliga. Men aha this is my blog! Jag har inte tvingat er att läsa den, men om du vill läsa den får du gärna göra det, men kommentera inget dumt elr nåt, för då kan jag lika gärna ta bort bloggen... Aja inga sura miner idag elr nåt. Vill skriva ett deepshit inlägg, men vill inte göra det för vill inte ha några sura miner, så det för vänta. Solen skiner idag och därför är det en bra dag (y'

image description

Så kom igen, sola,bada och hare skoj medans solen är framme ;) Fast tror iförsig hela dena vecka blir massa sol ... xp

Hejdå hare bäst tills vi ses näst <3

min dag

Hej! Sitter med lukas nu och leker med en disco lampa -.- Ja vi har liv xd Ajj,men bloggar mesa sen så hörs vi :) hejdå <3



Är med Lukas nu <3


Emma goes tuesday


HATAR när man inte kan sova!


Mina älsklingar <3


Lika?

Tycker ni Linn Olsson's prickiga vän och min prickiga vän är något lika?



image description

Kommentera gärna vad ni tycker! <3

Whistle

Väntar på Alicia och Julia just nu ;) Asså bästa tjejerna ever. Älskar dom grymt mycket! Dom kommer om typ en kvart så jag hinner öva lite på vår sommarlovs låt, denna..

.


Bra mellis ;)


Love <3


Måndag IGEN

Nu är det måndag igen. Fan va kul, nej men måndagar är faktiskt ganska kul. SPeciellt när det är fint väder, då gör det såklart inget! Mobil bloggar idag men det är allt jag kan erbjuda denna afton. Så hoppas ni blir nöjda (y' Elr juste, mitt internet funkar inte :( Men kan se ifall jag kan låna någonannans mobil och blogga på :) Bussen kommer om 10 minuter så hörs senare hejdå <3



Min outfit idag ;)


Till dig <3


Dax och rida i mina nya ridskor (y'


En vacker dag kanske du kommer till mig och säger att du har ångrat dig


Im sexy and i know it you ugly and you show it ;)




Stallet klart

Vart uppe nu i 2 timmar. Vakna 8, då gav jag hästarna mat sen släppte jag ut dom och sen kom sandra då gjorde vi hela stallet. Så det är klart. Efter frukosten ska jag bara rida två hästar sen är jag klar (y' Tror också då att jag ska åka ner till ett ställe som heter katte och bada med Julia,Alicia,Felicia,Evelina och Malin. Ifall jag ska dit, gör jag tidinst :) Så inte bloggen blir SÅ tom. När jag skrivit klart detta inlägget börjar jag med tidinst :) Så kolla på bloggen all day

image description

Visste ni att pricken ska säljas i höst. Jag börjar bli för stor på honom :( Börjar nästan gråta när jag tänker på det. När man sålt en häst känns det som ena halvan av en är borta. Pricken är iaf ena halvan av mig. Utan honom är jag inte hel. Och jag är inte hel nu. Kommer aldrig bli hel heller, ALDRIG. För mina andra hästar jag haft har/är fortfarnde en del av mig. Om jag får tillbaka alla djur jag ägt/haft då är jag hel. Men nu är jag inte hel.

När man sålt en häst känns det som om man aldrig kommer skratta igen. Att man aldrig kommer ha lika kul som man har haft med hästen som alltid vart sin, men nu är den någon annan. Att man aldrig kommer kunna älska någon lika mycket som man gjort med sin häst som nu är borta. Och att man ALDRIG kommer kunna säga att *ohh kolla det där är min häst* 

Och ni kommer nog fatta att det inte kommer bli mkt inlägg när han åkt. Fast iförsig, vrf ta upp det idag/nu? Det är ju typ 5-6 månader kvar. Så ahh. Men ville bara skriva det.


Ny tröja <3


Är klar nu! Har äti...

Är klar nu! Har ätit och gjort stallet, ridit barbacka, vart med kompisar och fått nya kläder. Tack för kläderna! Kommer bilder på hur dom ser ut. Right now... Hmm ska vi ta right NOW? Right on time right on time right on time right on time. Nej men ahh. Öhmm, vad ska jag mer skirva? xp Om det är nåt speciellt inlägg ni vill ha/läsa är det bara säga till, så fixar jag. Emma fixar biffen ;) Behöver bara hjälp med íder och vad jag ska skriva om :) Ska vara med min syrra nu, och kanske hennes kompis ----> Ida <---- Hörs senare :)


Så fin låt! :')



Tänk om en kille skulle känns som när jag sa att jag bara gillade han som vän. Amagd, fett gulligt :^

Fast skit fin låt, den här låten skulle ja vilja ha i mina hörlurar när man går på stan, sen råkar man knuffa till  sin drömkille, titta upp och ser ögonen, riktigt djupt in i ögonen och fatta att han är den rätta för mig. Sjukt romantiskt det skulle va!

*låt mig bara falla lite mer för jag älskar denna känsla*

Here i am

Nu hemma, ska gå ut till stallet nu. Ska faktiskt rida barbacka på pricken :D Ruuuuligt (y'

Bilder kommer SÅKLART från kvällen igår, marknaden och imorse. Filmer kommer också ;) Ska bara ladda upp dom och sen lägga upp dom här på bloggen. Jag lovar att jag gör det ntä jag kommit in från stallet. Haha, ja om typ 2-3 timmar ;p Hoppas ni klarar er :)

image description
 


Tjee

Hejzzan! Är med malin,alicia och julia nu. Det är as kul ;) Bloggar när jag kommer hem, min mobil har fått snedamp så det går inte att blogga från den, men vi hörs senare, PUSS

How I roll




Jammi (Y)


Tar en coola och Chillar <3


bitch gonna have to live me alone!


sandra och jag ska ut och gå med hästarna bloggar mer sen ;)


Snart klar

Snart klar med rummet ska bara städa mer på sängen, torka av skriv bordet och smink hyllan elr nåt xd


STÄDA

Hela dagen ska spenderas att städa's idag. Iaf tills Elisabeth och morfar kommer :) Och idag får jag mina SVEA skor :D Kommer såklart bilder på dom senare ;) Ska börja städa nu innan mamma typ får spel xd

image description


Hade VÄRDLENS bästa dröm, men sen vakna man och insåg att det bara var en dröm :(


Dags för och kolla på en rysare med familjen


Give me one resson to stop loving you


<3


Hörs senare


Gårdagens outfit


Saningar...

1. Jag ÄLSKAR djur
2. HATAR djurplågeri
3. Kan inte leva utan musik
4. Är INTE bäst i klassen, men inte dåligast heller
5. Får skuldkänslor JÄTTE enkelt!
6. Det var INTE kul att ramla i taggbusken igår ;)
7. Det var super pinsamt när jag råka ta sönder en tallrik hos olivia
8. Har ingen favvolåt
9. Har inte nån direkt förebild
10. Jag försöker göra en låt på piano, men failar hela tiden xd
11. Förrut trodde jag, om jag hade en likadan blogg som Nellie skulle jag få en lika stor som henne. Men tvärt om vare så nu kör jag min egen väg!
12. Killar som bara går efter utseende går FETT bort för mig!
13. Jag gillar inte så mkt facebook
14. Jag har börjat med bdb nu igen, lägger typ ut kort hela tiden xd
15. Lyssnar på the wanted-glad you came



Im glad you came <3


AMMMAGGGADDDDD

http://livetsomungdom.blogg.se/    <----- OMEN SHIT! Vet INTE vad jag ska säga! Ni får kolla själva...


Mama borde va stolt!


TROR NI INTE JAG BLIR ARG?!

ÅHHHHHHH! Är f*n as arg nu! Min blogg.... Ahh MIN blogg... Asså, iförsig ganska coolt att JAG har en EGEN webbsida, alltså en blogg. Är lite stolt när man säger sådär ;) Men jaja, va inte det jag skulle säga. Det är att i skolan vill inte mitt internät funka. Gjorde ett ínlägg vid typ 11, men så står det att jag inte har några pengar på mobilen, och att internät inte funkar. Då blir jag såhär lite, MEN WTF?! Inga pengar, så jag provar ringa lite vänner, och då har man pengar. Ville också bara säga att , F*N vad jag ÄLSKAR TRE SÅ GRYYYYYMT MYCKET! Min nya kärlek, TRE PUSS OCH KRAMAR TILL ER!!! ;* *ironi* TRE suger. Ni som har TRE förstår mig så GRYMT mycket, och fattar att jag har rätt!

image description

Kan sitta hela den här kvällen och skriva hur jvla mycket jag älskar TRE. Har faktiskt inte älskat nåt annat lika mycket som jag gillar TRE. Haha det här blev ett faktiskt fint inlägg om TRE. Men om alla andra bredband, elr så, blir lika bra som TRE kan ni också få ett fint långt inlägg :) Hoppas ni inte tar mig fel nu...

image description



Men JAAAAAAAAAA jag hatar TRE så jvla ******* mycket! Haha blandade känslor ;) Men det här inlägget får bli som det blir...


Idag efter skolan, åkte jag ner i en tagg buske (?) Min SNÄLLA kompis puttade ner mig i taggbusken ;) Först skojade vi men sen blev det lite mer... Och ja, har suttit och plockat taggar från mitt ben och från ryggen. Tror ni inte det var skänt elr? ;) Det va la as skönt iaf! Skrek verkligen ingeting! Im a pro ;) Iaf, sen när jag hade kommit upp ur busken, åkte jag frida,annie och olivia till olivia och var där. Haha förlåt olivia för tallriken. Råkade ha sönder en tallrik... xd Nästa gång jag åker dit tänker jag ha plast tallrik! När vi hade ätit lite gick vi ut och tog kort med varandra. Olivia ville inte bli me på bild :( Men vi andra tog, så bilder kommer ;) Tror jag ska göra en musikvideo med bilderna och så :) Ska se om det går och göra en nu anars gör jag en nån annan dag :)


Han inte blogga förrut

Han inte blogga tidigare. Vaknade halv 8 hade bara 40 minuter på mig :$ ganska för lite för mig! Är på lektion nu och fröken läser, haha as dålig bok xd Har inte nåt art säga mer så bloggar mer sen :)


ÄR AWSOME

PÅ ATT BLOGGA KÄNNER JAG! ;) Nej men FKN SKÄRPNING NU! Ska börja blogga, fast börjar med det imörrn ;) Är för trött just nu xd Men LOVAR ska börja blogga, asså sådär bra. Haha säger jag inte det hela tiden. Elr nej det gör jag inge, det va inge xd See dig imorron herrå <3

image description

tjafs och knass varje dag här tar vi det bah lugnt slappna av koppla av <3

Outfit


På väg till skolan


Orkar inte blogga och så...

Orkar inte blogga och så får det va nu. Kanske kommer lite bilder och så, är as trött så ahh. Bye!

image description

Stallet nu


På väg till Kumla nu, sen stan (y'


Jag är iaf stolt ;)


Erkänn!



Den här killen är 7:kt cool! Erkänn det och att han är fett snygg ;) Kanske ser lite ut som en docka men anars, inget fel på honom!

Killar lyssna på låten och få lite tips ni ska säga t er flickvän/hon du gillar (y'

______

Hejsan hoppsan. Vaknade för 1 timme. Gick upp och matade hästarna, och va lite med Filippa. Ahh men iaf...

Va inne på bdb precis. Det kom en ruta som det stog att jag snart hade en av det kändaste konton på bdb. Say whut?! Kan inte stämma, jag har bara 96 bevakare!     

teenage dream
<---- bdb ADDA ;)

Idag ska jag va med Johan,oscar och Linnea (y) Kulkul cykelhjul! Elr vi får se, det beror på om jag orkar, är as trött xd Ska lägga mig i tid idag! Jag har lust att åka in till stan (?) Men aja, det är väl det jag har och skriva. Ses sen :)

image description

 


AS GOTT


Hey on YOU


Mangemakers DRICK DEN


Home and away

Har landat nu hemma, och ska byta om och ut till stallet. Bloggar more senare. Hörs sen hejdå :)

image description

Sommar plåga

Dom här låtarna kommer bli min sommar plåga









Så fin låt :)



Sen finns det låtar som passar in i livet så 7KT bra!



HAHA älskar låten!



Emma Englund låt = check! Nej men min favvo låt iaf! Texten, åhh dör. Texten är ju farligt bra!

skjorta kavaj och rrröda byxor

Goodmorning everybody! Vaknade för lite mer än en timme sen. Har försökt somna om, har inte gått så jag gick upp och satte mig vid datan. Moa ligger och sover. Vi är helt döda, sov ju i typ 6 timmar. Somna typ vid halv 3. Men ska försöka lägga mig tidigare :p Sitter och lyssnar på den här låten just nu



Haha för skön låt asså! Skjorta kavaj och rrröda byxor <3 Ska göra lite tidinst inlägg, så see you later <3

Moaaaaa

Tjobreee! Praouen gick as bra, ni såg bilderna och visst var det fint? :D Aja... Är hos Moa nu och ska sova här, dåligt med bloggning i know, kommer tyvärr också bli det framöver, haha skriver lite gammaldags nu ;p Men jaja, har ingen bild så det får bli nån gammal, hörs senare? Puss hej <4
image description

Love life <3


Lunch


Jätte fina bilder


Dax för prao

Idag praoar jag hos vår granne Marianne. Hon har en egen blommsteraffär, mobil bloggar lite då och då :)


Min frukost <3


I CAN'T BE THE ONLY ONE!


Film kväll (y'


Chillar på här!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3215099/images/2012/pic_202038071.jpg" class="image">


Just like a dream

Hejsan hoppasan! Jag är glad och ja, GLAD! Har precis ridit pricken och det gick super. Snart SNART är pricken med i leken igen han var bra, men inte skit bra direkt i benet. Men det var okej att trava och skritta på.

Nu ska jag spela piano, vill lära mig When i look at you - Miley cyrus (kan inte hennes namn ) så ska träna lite. Om det blir bra när jag lärt mig låten och så, kommer det upp en video här ;)

image description

When I look at you
image description

Ändrade planer

Hej! Idag blev det ändrade planet. Är hemma nu och ska ut och RIDA! :D Det var ju as länge sen jag red eftersom pricken stärckte sig ju, men he's good now (y' Så ska byta om sen går jag ut och rider! Bloggar när jag kommit in och så, puss hej <3


Ute och springer med Frida (y)


Random name

Oj vad jag ljuger, förlåt! Skulle ju laddat upp bilden igår från när jag var lite, helt ärligt så hittade jag inte bilderna :( men ska se om jag hittar dom nån gång ;)

Vad gör ni idag? Idag ska jag iaf åka till stan efter skolan. Ska se om nån kompis vill hänga med, annars blir jag alone :(

Hare bra, så mobilbloggar jag under dagen. Puss hej <3


Är hos Ida nu (y'


Jag klättrar klättrar upp och du drar drar mig ner

OMFG?! Jag har inte bloggat ;ooo Förlåt så jvla mycket! Not my style, elr ja kanske då och då :p Man kanske ska börja blogga sådär 24/7, ahh tror vi kör den stilen ett tag nu. Tänkte ladda upp lite bilder från mig när jag var lite och sen lite från nu. Hoppas ni gillar det sen :)

image description

dagens klädsel: jeans,frida´s tröja (YYYY) klänning med en knop på. 
dagens parfym: Love date elr nåt
dagens sms: Sitter på en buss och har tråkigt!!!! Jag kommer ringa dig snart för jag har så tråkigt
dagens svar: Ring då
dagens diss: till alla som inte kan göra nåt idag xd
dagens hiss: till min häst!
dagens läs detta: Jag har världens bästa bästa vänner <3
dagens låt: Alina Devecerski - flytta på dig

image description

Hörs later? GOOD ;*

frågor

Elin

vilka är dina 7 närmaste vänner ? hardu någon vän som du aldrig träffat eller så ? vad ska du göra i sommar ? hur gåre med pricken ? kram!

Linnea B
Frida S
Annie E
Moa K
Tilda T
Jennifer L
Oscar L

Japp. Jätte många faktiskt = inte så kul, men ska ändras i sommar.

Vill gärna träffa en tjej som heter Nelly och bor i gbg. Vi har redan pratat lite så ska bara prata me våra föräldrar bestämma datum sen drar jag dig! :)

Pricken går det bra med, han har sträck sig, men snart är vi på banan igen. Hoppas på kanske 1-2 månader :)


Skola ^^D


bästavän

Sen träffar man bästavän Filip (y' Ska bli as nice. Vi ska typ bara vara i oden. Han kommer typ nu, så ska åka och möta honom <3 Ni har fått det mesta på film vad som hände igår och idag så inte så mkt skriv idag då, men aja. Hoppas det blir bra iaf. Puss hej ;*

image description 


V-blogg



Scream var AS läskig ;)

v-blogg på G

image description

Påväg till odensbacken


Nu ska det bakas!

Nu ska jag och Linnea baka tigerkaka och sockerkaka (y' bilder kommer sen :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3215099/images/2012/pic_201303990.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3215099/images/2012/pic_201303990.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3215099/images/2012/pic_201304040.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3215099/images/2012/pic_201304040.jpg" class="image">


Linnea och jag drar till stallet peace out <3


Jag drar till stallet nu


Me and my blogg

Uppe nu och har släppt ut hästarna. Dom fick värsta dampet när dom kom ut.


Idag kommer Linnea och kanske en till och sova här. Det ska bli fett nice! Linnea kommer väl runt 1-2 elr nåt. Har inte betämt ännu. Sen ska stallet fixas och jag ska gå ut med pricken. Funny (y'  Men vi hörs senare! Puss haj ;*

image description

Have a nice day! <3

Ligger i sängen och drar mig lite


Skype med den bästa Filip <3:*



Saknar tiderna <3

-

Har inge bra rubrik namn. Men jaja så är det ibland. Har faktiskt inget att blogga om. Jag har haft så grymt mycket att blogga om fast bara inte har haft tid med datan... ;) Haha men visst! ahh, men vet bara inte vad jag ska göra. Har så fucking tråkigt. Ojj får man säga så? sry! Men seriöst, har inget att göra fast mamma och jag ska kolla på tv i mammas och pappas sovrum, pappa ska ju kolla på hockey i vardagsrummet ;((( Kill me. Nån mer än jag som hatar hockey? Tur att man har mamma iaf :) Right now, har inget att göra, haha fast det visste ni redan elleh? ;) aja, hörs later on? Puss hej ;*


image description

SÅ CHILL LÅT!!


deep låtar...



Lektion


Svea, tjuvar och vardag...

Hejsan hopsan. Mår ni bra idag? Idag känner jag att det är ganska flumm :D Funny funny very funny. Ahh, men ni får det inte bli FÖR flummigt. Så nu blir det seriöst. Haha går inte ;) Men nej nu får vi sluta! Idag är det redan fredag. OMG känns inte som det. I helgen sover Linnea hos mig = awsome as jätte kul! Elr ja, imorrn kommer hon och sover hääääär. On my place. As nice jue! Räkna inte med mycket bloggning, kanske slänger in nåt videoinlägg kanske kommer massa bilder.

image description

Fick just reda på att det kanske har vart här hos oss inatt, och tagit sönder var lampa. Asså utanför vår dörr finns det en lampa, glaset som finns runt lampan är på sten marken, lampan har också ramlat och nu hänger det bara lite sladdar från den dära. Fett scary. Men jag menar, hur kan glas klarat sig om det ramlar på marken, stenmarken elr vad man ska säga.



Snart kommer morfar och elisabeth. Det ska bli fett kul. Dom kommer den 17 maj. Då ska jag få nya skor av morfar. Svea skor, dom är grymt as snygga. Alltså min morfar är vd för sko företag så jag får massa skor av han, han jobbar just nu med svea, asså dom sammarbetar med skor. Såhär tror jag dom ser ut som jag kommer få.



Snygga va? Om inte dom hära skorna. alltså om dom inte ser ut såhär dom jag ska få, kanske dom ser ut såhär

                                           

Alla var ju snygga så spelar ingen roll vilka jag får! ;) När jag får mina svea skor kommer jag har det här av märket svea...

    <----- Jag har en sån i rosa.



Och sen ska mina skor vara med här också, jag lägger upp hur dom ser ut när jag fått dom, alltså den 17 maj :D

Ni få ha en grymt bra dag så hörs vi senare ;)

Go to bed! ;)


5 saker om mig...

* Jag säger massa saker as snabbt, för när personer väl lyssnar pratar jag as fort så jag hinner berätta när dom lyssnar... ;)

* Jag försöker säga till mig själv att jag inte är tjock, och det funkar faktiskt ganska bra! :D

* Jag vill ha en kill bästis som lyssnar på vad man säger och inte går runt till alla andra och säger saker man sagt till honom

* Det går seriöst inte att hålla mitt rum rent. Asså det går verkligen inte, hur mycket jag än försöker ;s

* Jag tycker jag har as fula kläder, fast egentligen har jag as snygga, har bytt lite stil nu så, det är nog det. Men gillar mina kläder ändå <3

image description

Vad ska man skriva?

Hejsan på er. Nej kanske inte så bra start då, den är ju fett gammal alltså "hejsan på er". Men aja who carse? Har vart i kummla idag. Kolla när sandra tränade. Vill ni att det ska komma bilder och filmer? Ja, då kan ni kanske gå in på ------> sandras <------- blogg. Det kommer väl upp imorrn elr nåt. Håll utkik där iaf. Gjorde inge mer i kumla faktiskt.

Nu chattar jag med världens bästa Nelly! Hon är bäst, jag älskar henne mest ;*<3



I need somebody to love <3

Snart på väg hem (y)


Bättre bild


Träning nu


Drar till Kumla nu see you later ;))


Tessa <3


Skola för mig! :D


Ääälllssskka stort <3


Bilder






<3


Sommaren 2012 ska bli bättre än förra!










Hade fått massa mascara i ögat så då kom det massa tårar... ;)

<3


Outfit


Skola (Y)


its SUMMER!










Chillar med livet och spelar piano, haha dom andra är ute och solar i typ 17 C ska nog också gå ut...


Hiss elr diss till rutig skjorta


för er som tror

För er som tror jag förösker vara Nellie elr att jag poserar som henne. Ni ska se vad som är skillnaden!



                                                          image description

                               image description

visst finns det likhet här. Men jag härmar inte Nellie. För får man inte ha sin hand i sitt hår eleh?

                           image description

Jag menar inget ila menat till Nellie. Ofc not! Men jag vill bara visa att jag inte härmar henne! Jag är Emma och hon är Nellie, lixom ingen likhet. Men på bilderna tänker väl ni då, men asså jag tar bara lite bilder med olika poser sen väljer jag ut dom finaste, elr dom som jag vill visa på bloggen.

Hopppas ni vet nu att jag inte härmar Nelllie med nåt!

If someone hate you for no reason give that motherfucker a reasons!


Asså emma vill inte såra dig

asså emma, vill inte såra dig men asså tro inte för mycket om dej själv! Asså har hört ryckten om att du har sökt in till mikas i stockholm (ja du har bloggläsare i gbg också..) men asså det är typ för ungdommar och vuxna? + asså you have 2 mutch självförtroende. Typ lixom: HIHI jag heter emma englund! jag är jääätte snygg! det får det får andra på mindre självförtroende! Just say it lixom! anyway bli inte arg jag älskar dej! Men min kusins bästavän är "modell" och hon följer dej och har sakt att du sko jobba ¨på att
*posera naturligt
*va inte så spänd, slappna av och le!
och att dra upp tröjan för alla bryr sig
nog inte om din BH och sist
Noppa ögonbrynen! tycker hon!
Jag tycker redan du är vacker :) men för mkt
självförtroende!
Ps. Sluta härma Nellie Berntsson (posera nt som hon)
Ds.



Vad är det värsta?

Att man skriver sånt här utan att kunna skriva sitt namn...
Eller
Att man vet vem det är och personen har vart min bästavän sen jag vet inte när...

Vad är det här för skit?! Varför kan du inte ringa upp mig och säga det här? Varför kan du inte skicka pm på fb elr så. Gbg?! Vafan fick du det ifrån, jag vet vem du är och vet vart du bor. Vet inte om jag kan förlåta dig för det här...

Man förlorar så j*vla mycket vänner på sånt här. Fast det kanske är bra, då vet man ju vilka som är falska. Och jag har sagt det här mika saken till 1 person. Och du är just DU som har suttit och skrivit den här kommentaren. Nej jag vet att mika är till för vuxna, lixom vem vet inte det? Jag sa det till dig för ja, jag ville lixom. Jag trodde iaf du skulle vara stöd, du kanske kan säga vad du tycker i telefon än att skriva allt på datorn och inte våga skriva att det är från dig kommentaren är ifrån. Its sick! Iaf... Mika saken NEJ det är ingeting. Jag sa det till en person men hon tycks har flyttat  till gbg och massa skit. Nu har man en bästavän och vän mindre! 


Bloggar mera sen ;*


RSS 2.0