var ett tag sen :(

Hejsan! :) Det var ett tag sen tyvärr... För jag har ine haft tid med att sitta och blogga, och speciellt inte ens med datorn. jag gör SÅ mkt än att sitta vid datan = faktiskt ganska skönt.
 
Jag gör ett längre inlägg senare. Ska ut till stallet nu och rida :) Så ses ;)
 
 

Com closer

Har gjort klart allt nu i stallet och så. Har lekt lite med min lilla syrra Filippa. Haha vi lekte lite med hennes nya djur. Gick inte så bra ;) Vi skulle leka med djur i afrika. Men Filippa ville att djuren skukle bo i massa hus och det skulle finnas djurskötare och allt. Då försökte jag att förklara att det inte finns det i Afrika.
 
E- Men Filippa det finns inte djurskötare i det landet
 
F- Jo
 
E- Vet du ens vad ett land är?
 
F- Nej
 
E- *förklarar*

F- Aha
 
E- Fattar du?
 
F- mm
 
E- Ne det gör du inte ;)

F- Joooo
 
E- Vad är ett land då?
 
F- Ett ord!
 
Är stolt över min syrra ;) Men aja.
 
Ska iaf spela piano nu, har snart lärt mig "Just the way you are" - Bruno mars ;) *nöjd* ;)

Kissie lover, Foki lover, Kenza lover

 
Kissie Lover
 
 
 
Kenza lover
 
 
Foki lover
 
 

Idag som sagt...

Godmorgon på er! Idag som sagt har jag INGA planer, men ja. Skulle vart med Annie idag, fast hon skulle till laxå, så då kunde vi inte va. 
 
Ska också trava pricken sen som sagt. Det skrev jag igår så det vet ni ju redan, men iaf ;) bloggar mer under dagen och så :) 
 

Och NU?!

NU börja mitt internet funka. usch fyyy! Hatar min data grymt mkt. Lever bättre utan den! :@
 
Aja. Jag har inte gjort NÅGONTING mer än att vänta tills min data ska funka (usch skäms över att säga att den är min) Jo har städat mitt rum. Och verkligen STÄDAT! Det är fan övergränsen när man ser en GRÅSUGGA på golvet. Usch FYYYYY. Börja nästan gråta xd Nu har jag iaf stor städat rummet. Ska aldrig mer har stökigt (elr ja) Kan ju la försöka ;)
 
Har inga planer än inför imorrn. Ska nog trava pricken i 5 minuter på en fyrkant. Han är ju snart på hovarna igen! :D Längtar tills vi sopar banarna där ute! ;) Haha akta er för oss! (Y)
 
Nej man ska nog kolla på film lite och så. Göra iordning mig grejor! ;) Herrå :)
 

Olika grejor or somthing that

Hejsan! Blir inte ett  så långt inlägg, och Blir inte bilder från igår och och idag :( min data har damp så mitt internet funkar inte, min pappa får ta och kolla på det sen! 
 
Nothing more to say. Men vill blogga så hittar på nåt att skriva om ;) 
 
Haha juste, min syrra skrev precis på fb att BUSSEN missa DOM (Sandra och Ida), och inte tvärtom. Haha nu har busschauffören och jag ett team ;)  hehe.  Men jaou. 
 
Är det nån annan än jag som inte gillar allsång på Skansen och Lotta på Liseberg? Haha tycker det är jätte tråkigt ;) fast sommarkrysset är väl lite bättre. 
 
Okej nu har jag faktistk Inge mer skriva, så vi hörs senare :) 

Litet snabbt inlägg...

Nu är jag hos Julia och Laura. Och vi har precis ätit lunch. Vi åt pizza mackor (?) Haha ahh gott var det, elr ja jag åt inte dirket det men dom gjorde ;)

Nu dunkar vi Back int ime- Pitbull Haha ALLSÅNG PÅ SKANSEN ;)

As roligt! ;) SNart ska vi köra anden i glaset med Alicia och Julias syrra också :) Ses lite senare. Så hare gött bye<3

Min outfit

 
 
 
 

drar till Julia snart

Hellu ma bajbs! Hur mår ni? Haft en bra dag? jag iaf haft det!  Gjorde ett ganska långt inlägg, men det kom inte upp och orkar inte skriva om allt. men aja. Julia och hennes mamma hämtar snart upp mig. Vi ska sova hos Julia idag :) Omg! Hennes hund är SÅ söt. Det är en chiuaua (haha kan inte stava det) den är vit och as liten xd kommer såklat kort och så på den, och på Julia och me. Ska göra lite tidinst ifa jag hinner, så byebye <3

Här kommer Emma Englund tjollaheltjollahejtjollahoppsansa

 
 
  
                        Saker jag vill/SKA ändra inom kort
 
* Min attityd!
* Bota min diagnos som heter "Inte lyssna på sandra diagnosen" ;)
* Haha inte skrika så mkt på alla xd
Inte sminka mig så mkt, för är fin utan iaf :)
* Upptaderingen på bloggen! Bloggar verkligen SÄMST nu
 
Det är det jag tycker! Sen finns det/kommer alltid finnas haters och lovers. Vissa kanske tycker att det finns JÄTTE mkt jag ska ändra på, vissa tycker ingenting. Men nu skiter jag i vad andra tycker och kör bara på vad jag tycker istället. Blir fan bäst så har jag lärt mig! Borde ni som inte gör det också göra! Skit i vad andra tycker
och kör ditt eget race istället.

Diggar


5 sanningar

* Jag skriver snabbast i klassen. Haha undra varför? ;)
 
* Jag älskar att messa med 2 personer innan man somnar
 
* Mitt rum kommer bli lika stökigt som det var igår inom den här veckan
 
* På morgonen vaknar jag nästan alltid 9
 
* Jag kanske ska till mexico elr mallis i höst
 

Hej!

Hej på er! Känns bra att blogga stort nu, alltså börja blogga igen! :)
 
Har städat mitt rum nu, BEHÖVDES kan jag säga. Har lite kvar men det tar jag nån gång när jag orkar ;) Har inte ngra speciella planer idag direkt. Min syrra här hos sin lilla kompis. Alltså Filippa. Ohh gud vad söt Linnea va (filippas kompis) hon ringde hem till oss och jag svara, hon bah " hej det är linnea får jag leka med Filippa". Ohh gud vad gulligt! Det tråkiga va att Filippa inte vågade prata i telefonen, så mamma fick prata. Men nu är hon iaf hos Linnea.
 
Jag gör lite spontana grejor idag. Har ju inget att göra direkt. Ska iaf fixa stallet idag, det vet jag, men annars är det ingeting annat :) Om man inte räkna med blogga då ;) Usch kan sitta as länge med det här inlägget och blogga känner jag xd Men kommer lite mer inlägg under dagen.
 
Sandra kom nyss och fråga ifall vi ska bada. Så japp, ska bada nu ;) När det regnar, ute i polen, med typ 15 grader. Hhaha vi lagade polen igår så det är inte så varmt nu ;) Men aja, hejdå <3
 

chasing in the sun

 
Haha, ahh bilder från dagen idag då! ;) Har inte bloggat på typ 1 år, så här kommer ett litet förlåt <3

Ingen ide

Asså ingen ide att "starta" bloggen igen! Ska till sthlm på måndag och komme rhem på fredag. Så lix ingen ide, orkar inte sitta och göra typ 4 tidinst inlägg per dag :/ Så startar (elr vad man ska säga) nästa vecka elr nåt? ;)


Har städat

Tja! Har städat mitt rum i typ 2 timmar. haha behödes verkligen kan jag säga.

Ska dra ut till stallet snart. as nice jue! Min lilla fina prick. Vill tvätt honom idag, kan se om jag ska göra det ;) Visst är jag busig? jag sa igår att jag skyulle städa muitt rum, gjorde jag det, nej? :> Därför är jag tvungen att göra det nu :/ men aja ganska kul iaf, när man har på spotify och messar och städar. Faktiskt ganska nice iaf! Är grymt sugen på att springa också. Ska se ifall jag och ida kan göra det sen ;) Ska städa ridsport butiken idag också, för imorrn kommer det 3 kompisar som ska sova där. (jag) Moa,Annie och Isabell. Älskar er tjejor <3 Vi sa att vi skulle göra ett videoinlägg också. Så ska se till att vi gör ett ;) Meh ses sen jaoou? ;) 

 

 

Musik

Tja på er! MEdans jag är i dataslen och jobbar, lyssnar jag på dom här låtarna...












FAR FAST MOMENT'S NYA LÅT! As bra! ;)

Godmorning <3

Han inte blogga imorse. Elr ja gör ju det nu xd idag ska jag inte göra något speciellt. Fast på måndag ska jag kanske till stockholm. Kan berätta mera när jag har en data. Tänkte iaf att jag åker på måndag och kommer hem på torsdag, på tisdag elr onsdag ska jag åka till grönan då :D haha fett nice. Med min två allra bästavänner. Jennifer och Tilda. Mina två barndoms vänner <3


Säger bara tack


..... Säger bara tack blogg.se att man kan göra tidinst inlägg xD Haha men det är ju as bra! Anars skulle bloggen va typ tom idag xd

Efter skolan var ja med bästa Ebba. Haha det var as kul! Vi kollade på monster house, sen bakade vi chokladmuffins och gjorde grädde till (Y) Var as gott! Fast åt bara en xd Sen skulle vi dansa just dance 3 kincet, elr hur det stavas xd Men mamma kom då så skulle hem. Men det var iaf skita kul!

image description

Nu chattar jag med Simon på fb, men ska typt min häst och gå med honom <3


FB,IG,BDB

Bdb ------> teenagedream

Ig ------> emmaenglund1337

Fb ------> Emma (gunilla) Englund

Min syrra ändrade mitt namn på fb, och vet inte hur man ändrar tillbax ;s Haha vet jag ÄR efter ;)


Me !


6 things

* Jag ÄTER tugummin? Fast inte så mkt längre
* Jag älskar att kamma mitt hår
* Jag är kär i en person just nu
* Mina bloggläsare är bäst
* Statestiken går jätte mkt uppåt nu, elr igår vare på 80 st som läst



* Och jag älskar den här bilden ♥

Ett fel närmare rätt

Hellu good day! Nice dag idag, fast somna vid kanske halv 2 för kunde inte somna först. Blev skit lack på dä. Är ju as trött nu ;s Men sommarlov på onsdag så gör inge jue! Kan ta igen lite tid då ;) 

Idag äre måndag. A good måndag = ILIKE. Fast ska inte göra nåt speciellt idag. Ska väl rida pricken (skritta och trava) sen ska jag väl kanske städa mig rum. HAHA det kommer du inte göra tänker väl ni, fast det ska ni allt få se!

 

As nice

As nice! Allt är på topp. Lyssnar på världens jvla bästa låt! Kommer dunka den har grymt jvla mkt i sommar! :D



Tänk när man cyklar till nån, solen lyser och man har dena låten i hörlurarna + cyklar i bikini. Asså omg jag längtar iaf. Elr att man cyklar ner till nån strand i bikini med friends och denna låten på. LOVE med stora bokstäver! Hihi kan inte vänta :>

Sommarlov på onsdag. Kan never tänka så faktiskt. Liksom om mindre än 5 dagar. Tror det är 4 dagar kvar. Imorrn 3 :D Sheit fett chill jue! Måste planera mer jag ska göra i sommar! Nu ska jag till min säng och dra iväg med john blund. Så ses om typ 6-7 timmar? :D

Vart ute

Nu har jag vart ute i typ 2-3 timmar. As roligt faktiskt. Var sjukt längesen när jag bara var ute och spela golf, åktemotocykel och cykla. Faktiskt riktigt kul :) Ska nog vara ute lite mer nu känner jag ;)

image description

Skönt med snart sommarlov. Har inte planerat så mkt. Men ska åka till stockholm och trägga några där nån gång på sommarlovet ;) Berättar mer under sommarlovet. Nu ska jag snart äta middag, elr ja typ om en timme. Usch, det är riktigt svårt att avsluta ett inlägg men gör det enkelt nu.


Hejdå

;)

Mina avslutningskläder





Kommer mer på onsdag ;)

jag sandra oh jennifer "den rätta"


Jag Sandra och Jennifer


Max nu (Y


Påväg till marieberg nu med Jennifer <3

Bjuder på bilden också ;)


Bilden talar


Den här rullar i mina hörlurar idag



Så sjukt bra. Den här låten lyssnade jag speciellt på igår när jag bråkade med några... Men bättre nu :')

Im HIGH on LIFE


Just chillin


The true :')


Mitt internet har dampat upp sig :/

Mitt internet har Cepar upp sig så ser går inte att blogga från datan. Det var därför det inte kom nåt inlägg igår när jag skulle ladda upp ett. Jag är inte bara lite arg på datan :@ men aja... Får väl låna Sandras elr pappas.
Just nu ä jag i skolan, väntar på några kompisar och tills läraren kommer och låser upp slöjden. Haha idag har jag med mig extra kläder, jag brukar alltid färga ner mina tröjor när ja håller på med färger på slöjden xD (?) vet inte hur det kommer sig. Ahh men ska lyssna lite på musik nu och prata lite med kompisar. Hare bra puss hej ;*

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3215099/images/2012/pic_205648829.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3215099/images/2012/pic_205648829.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3215099/images/2012/pic_205648829.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3215099/images/2012/pic_205648829.jpg" class="image">


Mitt internet har dampat upp sig :/

Mitt internet har Cepar upp sig så ser går inte att blogga från datan. Det var därför det inte kom nåt inlägg igår när jag skulle ladda upp ett. Jag är inte bara lite arg på datan :@ men aja... Får väl låna Sandras elr pappas.
Just nu ä jag i skolan, väntar på några kompisar och tills läraren kommer och låser upp slöjden. Haha idag har jag med mig extra kläder, jag brukar alltid färga ner mina tröjor när ja håller på med färger på slöjden xD (?) vet inte hur det kommer sig. Ahh men ska lyssna lite på musik nu och prata lite med kompisar. Hare bra puss hej ;*


Ska snart ut och rida


Har tid nu ;)

Hej! Har tid att blogga nu. Haha Olivia försöker få i en mobilladdare i el utagget men drar alltid ut det ? xd Nu gör vi ingeting. Har ridit Aice, Anns (olivias låtsas mamma) häst. Det var en stor häst. Och Alice var en galopp häst innan :) Hon var as skön i galoppen! Tänk om lilla pricken hade sån galopp! Haha nej skule verkligen inte passa honom!
Aja fb ha gjort hela min kväll (natt) så ska fixa lite är, sen tror jag Olivia och jag ska lägga oss xD Vi är HELT döda xD
image description

Fuck fake friends


Älskar er <3


Tisdag

Gomorron bloggen! Och såklart ni också! Idag är det tisdag ;p Och idag är det lång dag :/ Fast idag ska jag sova hos Olivia. Fett Nazie! Innan skolan nu, kollar jag igen allt jag har och kollar vad som hänt. Lyssnar medans på denna as braiga låten!



Är dö kär i den här låten nu! Omg vad bra! As bra jobbigt Nicki!

Denna ska jag kanske sjunga på talangjakten på skolan ;) Haha roligt! Denna låten ska vi sjunga på skolavslutningen:



Den är också skit bra! Bra jobbat Flo rida !;)

Hörs senare ska t skolan, så byebye <3

Bilder från igår






älskarey syster <3




va va vom <3


Me now


Drar till stallet nu

Ska rida Teqila nu (bara skritta) elr ja kanske. Sen tror jag att jag ska beta pricken :)


Nya converse ;)


Lite lätt om dagen

Förlåt för att jag inte blogga nåt igår :/ men han bara inte igår. Nu väntar jag på den tröga bussen :/ fett seg! Aja den kommer väl snart! Idag ska jag bara gå med pricken, i 1 timme ... Skulle gått upp klockan 6 oh gått med honom en halvtimme så jag bara behövde gå med honom en halv timme sen efter skolan. Men jag vill inte offra en timme för det xd kan lika gärna gå 1 timme efter skolan ;)
Idag på skolan har vi orgentering hela dan någonstans. Tror typ i sportstugan elr nåt ;) haha fett tråkigt! Jag är AS dålig på oregentering. Kommer ofc ta den den lättaste banan "."! Haha xd
Men vi hörs senare. Ska försöka mobil blogga, det beror på om min mobil kommer funka elr inte... ;) det får vi la se sen ;) byebye!


Linnea och jag *



Haha skrev lite fel, skulle vart Linnea ;)

V-Blögg


Tror du på kärlek i första ögonkastet? Eller måste jag gå förbi dig igen?


Magad

Haha somna igår klockan 10 xd Haha men iförsig ganska bra, sov i 11 timma inatt. Jävligt stolt iaf ;) Idag kan jag va uppe hela natten med Linnea ;* Hon kommer idag och sover hos mig, sen imorrn blir det bara hon och jag hemma. Pappa sandra och mamma ska iväg. Juste, Filippa ska också va med mig och Linnea imorrn.

Nu är mormor och Göran här. Mormor och jag ska ut till stallet nu och fixa lite påsar och brukar (y' Perfect! När jag är klar med det ska jag vänta på linnea sen ska vi ut med pricken i 1 timme. Upptade kommer ofc mer sen ;)

image description

Känner att jag måste ta nya bilder, tar ju samma hela tiden xd

Gått med pricken i en timme - check

Sååå. Har gått en promend med pricken på 1 timme. Ska gå med honom i 1 timme varje dag i 5 dagar. På skoldagarna kommer jag gå en halvtimme på morgonen och en halvtimme efter skolan. Haha jabbigt läga nu ;/ Tycker det är skit jobbigt med B-ponny nu. Iaf pricken. Asså han lyssnar inte så bra på mig, och jag vet inte vad jag ska göra. Känns som om jag vill ge upp det här med hästar nu. Men ska inte det! Aja, hoppas det blir bättre!




Paddla kanot (Y)

Gömörron! Idag kommer bli en fett kul dag (hoppas ja) Jag ska paddla kanot, elr ja hela klassen ska det. Jätte kul :D Har packat badkläder och nån xtra tröja. Jag skulle packat regnkläder, men vet inte riktigt vad det är xd Asså regnkläder för mig är sånt som man hade på dagis. Stora galoscher regnjacka (kappa) gummistövlar, en sån där hat som är typ av gummi elr bara en regn tät hat. Och jag har inte nåt sånt :/ Jo ofc hade jag det när jag gick på dagis men har inte det nu. När jag sa det i klassen var det nån som sa "men försök inte spela cool". Men lixom seriöst. vrf ska man spela cool för, thats so last year ;) Men visst, man får tro vad man vill -.- Aja shit same, same shit. Har packat klart typ nu och ska dra till skolan. Men kan skriva vad jag packa ;)

* En xtra munkis
* Teletubies handduk ;)
* Gifflar

Haha ahh typ det ;) Vet inte mer jag ska packa, sådär får väl räcka. Om jag glömt nåt får jag väl låna av nån kompis ele nåt ;*

image descriptionimage description

See you <3


RSS 2.0